Dugnad og elgfestival

«Hei, det er`n Arne. Treng du hjelp til arbe med elgfestivalen ? Jeg har ferie i festivalvekkua og kan hjelpe dekk både før og under festivalen.»

Omtrent slik lød det en dag i juni da telefonen ringte her på TVS sine kontorer, og Frank Robert svarte. Frank Robert ble mildt talt overrasket. «Hva skal du ha for det» spurte han. «Ittno», var det kontante svaret. «Je vil bare bidra til at det blir en bra festival. Det er da ingen stan det er mer naturlig å arrangere en elgfestival enn i Trysil og det er viktig at Trysil lykkes med sammarsatsinga si. Kan je bidra tell det er jeg fornøyd.»

«Je kan gjørra hø som helst, men på fredagskvelden vil jeg ha fri for da skal jeg på Jugarbua. Hørt år under de tri første festivala har je arbe på fredagskvelden og itte fått anledning til å bli med på morroa. Dem som har vurri der før skryter tå programmet og detta vil je også ha med meg. Er det så bra som je trur så lyt je full hørre om je får fri neste år også.

Arne Østby stiller som dugnadshjelp, og vi håper han får selskap av mange andre trivelige folk, både som besøkende og som hjelp under festivalen. Og så klart skal han få med seg «Jugarbua» den billetten spanderer vi!
Har du lyst til å bli med Arne og alle andre som hjelper til under Elgfestivalen 31. august – 3. september kontakter du oss på

post@trysilvassdraget.no eller tlf 91361144.

Informasjon om elgfestivalen finner du på hjemmesiden her:  elgfest.no