Hvordan utvikle fisketurisme?

Foto: Grunneier og guide Snorre Grønnæss i Gjerfloen Fluefiske

Fisketurisme er fantastisk. Det er en god tilleggsnæring for familiebruket eller din skogeiendom, men det krever jobbing over tid for å få de gode resultatene. Det er mulig og flere grunneiere i vårt distrikt har utviklet fisketurisme med gode resultater. Noen er kjente langt ut i Europa: Gjerfloen Fluefiske, Vestsjøberget Fluefiske, Kristoffers.

Fiskeguider på Gjerfloen

 

Så hvordan utvikler du fisketurisme? TVS kan hjelpe deg videre med å koble riktig kompetanse, skape nettverk og bidra med prosjektutvikling. Våre medlemmer deler gjerne sine erfaringer med hverandre på våre arrangementer og vi har tette bånd til relevante aktører som Fishspot og SITE destination, samt destinasjonsselskapene.

 

Nylig organiserte SITE destination ved Runa Eggen en visningstur til Trysil og Engerdal for den store tyske fisketurismeagenten Angelreisen. Markedet er der og agentene er interesserte i flere tilrettelagte fiskeprodukter i vår region.

Angelreisens representant snakker med Snorre Grønnæss. Foto: Runa Eggen

 

TVS jobber også for SITE Destinasjon med å ta frem flere reiselivsprodukter med basis i naturen og kulturen i vår region. Se de flott opplevelsene du kan prøve i år her: SITE aktivitetsguide 2017 .

 

Om du har ideer om utvikling av fiske, jakt, natur eller kulturbaserte opplevelser med basis i din eiendom eller i samarbeid med andre, ta kontakt med oss på TVS. Ring for å slå av en uforpliktende prat!