Trysilvassdragets skogeierlag (TVS) er forpliktet til å behandle personopplysninger for brukere av nettstedet trysilvassdraget.no på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon som legges igjen ved besøk på vårt nettsted. Når du besøker nettsidene våre, legg nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen blir brukt til å forbedre innholdet på nettsidene. Denne personvernerklæringa forteller hvilken informasjon blir samlet inn, og hvordan den blir brukt.

Ansvar

TVS er ansvarlig behandler for innhenting og bruk av personopplysningene som blir gjort i forbindelse med drift og vedlikehold av trysilvassdraget.no. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettstedet driftes på webhotell hos Domeneshop, og Domeneshop er således vår databehandler for nettstedet.

Webanalyse

Trysilskogen.no bruker både Hotjar og Google Analytics til webanalyse, og hhv Google Inc og Hotjar er databehandler for disse tjenestene.

Google Analytics lagrer deler av IP-adressa til besøkende for å samle inn geografisk informasjon. Siden IP-adresser er en personopplysning anonymiseres denne i Google Analytics ved å fjerne de siste sifrene i IP-adressen din før lagring. IP-adressen kan dermed ikke lenger knyttes til deg eller din datamaskin. Data fra Google Analytics blir ikke delt uten samtykke fra oss, med unntak i spesielle situasjoner, som for eksempel om politi eller domstol krev det.

Ingen personopplysninger deles fra Hotjar til oss, men det brukes til å se bruksmønstre på siden.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du laster ned og ser på ei nettside. Kapslene har ulike bruksområder, og sørger blant annet for at nettstedet fungerer best mulig. Informasjonskapslene kan ikke identifisere deg som person.

Informasjonskapsler som blir lagra ved bruk av trysilvassdraget.no

Kapslane _ga og _gat blir brukt av Google Analytics for å samle inn informasjon om brukere av nettstedet, som hvilke sider som blir besøkt, hvilken nettleser som blir brukt, om brukeren har pc, mobil eller nettbrett, hvor lenge brukeren var hos oss, hvilke lenker som ble klikket på, hvilke søkeord som ble brukt med mer.
Kapselen _hjUserId blir brukt for å samle inn informasjon om bruksmønster på nettstedet i verktøyet Hotjar

Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, kan du gjøre dette via sikkerhetsinnstillinger. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapslene, men merk at dette kan påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir varslet når nettstedet forsøker å legge en informasjonskapsel. Gjennom nettleseren kan du også slette informasjonskapsler som allerede er lagret på maskinen.

Nettvett.no sin artikkel om slik bør du administrerer informasjonskapsler inneholder gode tips om emnet.

Har du spørsmål om TVS’ bruk av informasjonskapsler kan du ta kontakt med oss.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra ulike fagområder og informasjon om TVS’ arrangementer for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere e-postadressen din. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. TVS er dataansvarlig for informasjon som sendes inn når et nyhetsbrevsabonnement starter. MailChimp er databehandler for disse opplysningene.