Temakveld 28.11.17 Røye, hjort og villsvin

28. november, 2017 - 28. november, 2017

Tirsdag 28 november 18.00-20.00 arrangerer TVS temakveld.

TEMA – Hjort og villsvin. Oppdrett av røye.

Disse temaene vet vi opptar dere, og mange har kommet med ønske om å få mer kunnskap og informasjon rundt dette. Vi er glade over å kunne presentere to faglig dyktige foredragsholdere som vil holde parallelle foredrag under temakvelden tirsdag 28. november. Vel møtt!

Hjort og villsvin ved Pål Sindre Svae som til daglig jobber i utmarksavdelingen for Akershus og Østfold. De har gjort seg mange erfaringer rundt dette, og har jobbet mye med inntreden av hjort og villsvin i sine områder, og vil bla snakke om muligheter og utfordringer med disse artene.
Oppdrett av røye ved John Fiskvik fra Rendalen. John er bla styreleder i Femundfisk, og har vært styreleder i Rendalsfisk i mange år, og er nå styremedlem og aksjonær der. Han vil bla gi oss en presentasjon av Rendalsfisk og alle «skjær i sjøen» slik de har opplevd det, samt gi sitt syn på mulighetene (og utfordringene) for røyeoppdrett som attåtnæring.

Vi møtes kl 18.00 på Skogbrukets hus i 2. etasje for litt lokal fingermat fra Fladhagenlåven mens TVS presenterer sine prosjekter og hva de jobber med akkurat nå.

Etter presentasjonen går de som skal høre på røye foredraget til Fladhagenlåven og resten blir igjen på Skogbrukets hus.  Vi gleder oss til en kveld med mye dialog, og kunnskapsformidling. Vi serverer kaffe og noe søtt til foredragene.

Arr. varer fra 18.00-20.00